Les tres dones que acusen Trump d'assetjament sexual: Rachel Crooks, Jessica Leeds i Samantha Holvey (Reuters)
Les tres dones que acusen Trump d'assetjament sexual: Rachel Crooks, Jessica Leeds i Samantha Holvey (Reuters)
Washington

Tres dones que van acusar Trump d'assetjament sexual denuncien que no els fan cas

Les denunciants es queixen que al president encara no se li ha demanat cap responsabilitat i demanen que el Congrés obri una investigació

RedaccióActualitzat

Queixes perquè els suposats assetjaments sexuals comesos per Donald Trump no tenen conseqüències per al president nord-americà. Tres de les dones que durant la campanya electoral el van acusar d'haver-les assetjat –Rachel Crooks, Jessica Leeds i Samantha Holvey– denuncien que al mandatari no se li ha demanat cap mena de responsabilitat. Volen que les mateixes conseqüències que s'estan veient en altres àmbits de la societat, com el cinema, però també entre congressistes i senadors, s'apliquin també al president dels Estats Units.

Les tres dones van denunciar que Trump els va tocar els pits i els va fer petons a la boca sense el seu consentiment, aprofitant espais petits com ascensors. Les denunciants han recordat el vídeo del 2005 on el mateix Trump reconeixia haver comès assetjaments, sense que la gravació hagi comportat cap sanció per al president. Ara han demanat al Congrés nord-americà que investigui les seves denúncies.

Però des de la Casa Blanca es nega la veracitat dels testimonis i s'assegura que els votants nord-americans ja van parlar quan van votar l'actual president.

Anar al contingut