Màlaga

Tres detinguts per agredir dos policies que els havien instat a parar de fumar en un bar de Màlaga

La Policia Local de Vélez-Málaga ha detingut tres fumadors que han atacat dos agents en un bar. Segons informa el cos, els arrestats estaven fumant a l'interior d'un local quan dos agents els han vist i els han demanat que apaguessin les cigarretes d'acord amb la prohibició de la nova llei antitabac. Els clients no els han fet cas i quan la policia ha intentat identificar-los presumptament han agredit la parella. Tant els agents com els detinguts han passat per un centre de salut però les ferides són lleus i només un dels policies ha hagut de ser derivat a un hospital comarcal perquè l'examinessin.

Actualitzat
Els fets han passat la nit de divendres, cap a les 11, en un bar de Vélez-Málaga. Segons explica l'Ajuntament del municipi, una parella d'agents ha entrat a l'establiment a prendre un cafè i s'ha topat amb tres persones que estaven fumant.

La parella de policies ha intentat convèncer els clients que apaguessin les cigarretes, però ells s'hi han negat. Llavors, els agents han intentat que s'identifiquessin per denunciar-los d'acord amb la nova llei del tabac, que prohibeix fumar en espais públics tancats.

Els fumadors no han volgut fer cas de la policia i un dels arrestats ha enviat els agents a "buscar droga" al carrer argumentant que ell no feia res de dolent perquè només "fumava una cigarreta" i que ho feia perquè "li dóna la gana".

Sempre segons la versió de la policia, l'individu s'ha encarat amb els agents i no els ha volgut ensenyar el carnet d'identitat. La parella ha provat de conduir-lo al cotxe policial i els altres dos fumadors han intentat impedir-ne la detenció. Els fets han acabat amb una disputa i un dels policies ha rebut un cop de puny a la cara i els altres, per tot el cos.

Finalment, per poder detenir les tres persones ha calgut demanar l'ajuda d'una altra dotació policial. Després de la batussa, tant els detinguts com els agents han anat a un centre local de salut. Només un dels policies ha hagut de ser derivat a l'Hospital Comarcal de l'Axarquía per les lesions que presentava.
Anar al contingut