El judici del procés podria començar el 5 o el 6 de febrer
Els 9 líders independentistes en presó preventiva

Trasllat dels presos: els homes, a Soto del Real, i les dones, a Alcalá-Meco

Encara no hi ha data sobre el trasllat dels presos a Madrid, on seran mentre duri el judici del procés

Actualitzat

El Ministeri de l'Interior ja ha comunicat on dormiran els presos independentistes mentre duri el judici del procés. Els homes, que actualment són a Lledoners, ingressaran al centre penitenciari de Soto del Real. Per la seva banda, Carme Forcadell i Dolors Bassa aniran a la presó d'Alcalá Meco.

Agents dels Mossos d'Esquadra s'encarregaran del trasllat fins a la presó de Brians 2 dels presos des dels centres on són ara: Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull i Raül Romeva, a Lledoners; Carme Forcadell, a Mas d'Enric,  i Dolors Bassa, a Puig de les Basses.

 

Interactiu relacionat: Les claus del judici del procés

 

Brians 2 és el centre d'enllaç entre els serveis penitenciaris de la Conselleria de Justícia i Institucions Penitenciàries del Ministeri de l'Interior. Des d'allà, la Guàrdia Civil s'encarregarà de portar-los fins a Madrid.

Encara no hi ha data sobre aquest trasllat.


Judici al voltant del 5 de febrer

Aquest mateix dimecres, el president del tribunal, Manuel Marchena, ha informat el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, que el Suprem preveu començar el judici "en dates pròximes" al 5 de febrer.

Amb aquesta comunicació, Marchena vol que es posin en marxa els tràmits per al trasllat a Madrid dels nou líders independentistes empresonats.

ARXIVAT A:
Procés catalàJudici procésJordi SànchezJordi CuixartJordi TurullOriol JunquerasRaül RomevaJoaquim FornJosep RullCarme ForcadellDolors BassaGovern empresonat
Anar al contingut