A l'oferta de feina ja s'hi han presentat més de 200 persones
A l'oferta de feina ja s'hi han presentat més de 200 persones (Pixabay)

Tastar gominoles des de casa per 76.000 euros, l'oferta de feina d'una empresa canadenca

La persona que sigui seleccionada com a "directora de dolços" haurà de tastar unes 3.500 llaminadures cada mes

RedaccióActualitzat

No cal experiència prèvia, però sí tenir entusiasme i ganes de tastar llaminadures, així com una ment creativa; ser un líder natural, tenir unes papil·les gustatives de primera i, esclar, ser llaminer. Aquests són alguns dels requisits per optar a la feina de "director de dolços" que ofereix l'empresa Candy Funhouse, la botiga online de gominoles més gran del Canadà.

La vacant, que han difós a la xarxa social LinkedIn, està oberta fins al 31 d'agost i ja s'hi han presentat més de 200 persones en dues setmanes. La feina consisteix a tastar uns 3.500 productes cada mes, convertir-se en el cap dels tastadors, decidir quins productes es duran a terme, supervisar l'inventari de llaminadures i atorgar a aquells productes que s'ho mereixin el "segell de qualitat del director de dolços", entre d'altres feines.

La persona seleccionada cobrarà 100.000 dòlars canadencs anuals, més de 76.000 euros al canvi, i també obtindrà una assegurança dental. Pot treballar des de casa o bé des de Toronto, per a residents del Canadà, o Newark, a New Jersey, per als residents dels EUA.

Als aspirants se'ls demana tenir dots de comunicació excel·lents, un anglès fluid, no patir al·lèrgies alimentàries i saber com passar-s'ho bé. Per optar-hi cal ser resident a l'Amèrica del Nord.

 

ARXIVAT A:
Canadà
Anar al contingut