El forat amb forma de rata, ple de monedes (Reuters)

Tapen el "forat de rata" de Chicago, la silueta a l'asfalt que s'ha convertit en un fenomen

La publicació d'un humorista a les xarxes ha convertit la marca d'un rosegador en un punt de pelegrinatge amb ofrenes incloses

Un petit forat al terra en forma de rata en un carrer de Chicago està causant sensació als Estats Units. La marca amb la silueta del rosegador --per alguns, un esquirol-- ja fa anys que va aparèixer a l'asfalt d'una vorera del barri de Roscoe Village, però no ha estat fins fa uns dies que s'ha fet viral a les xarxes, gràcies a la publicació que va fer un humorista de la ciutat a X (abans Twitter).


Des de llavors, desenes de visitants procedents d'arreu del país s'arriben a aquest punt per veure de primera mà el conegut ja com a "Chicago Rat Hole". S'hi fan fotos i molts hi deixen ofrenes de tota mena, des de formatges o monedes, fins a cigars cubans.

"Fa uns dies, caminava pel barri amb una amiga i em va assenyalar un forat a terra en forma de rata. Vaig publicar-ne una foto a X i des d'aleshores s'ha convertit en una sensació internacional."

Winslow Dumaine, l'artista i còmic de Chicago que ha fet viral la imatge de la rata (Reuters)

El fenomen del forat de rata està creixent dia rere dia, i ha aixecat tanta expectació que els fans del monument en miniatura ja han batejat el rosegador que probablement va quedar-hi atrapat quan s'estava asfaltant la zona --als anys 90-- amb el nom de "Chimley".

Fins i tot el popular festival de música Riot Fest de Chicago hi ha fet arribar una placa commemorativa:

 


I ara, una vandalització

Però això no és tot, ja que recentment algú, sense motiu conegut, ha vandalitzat el punt de pelegrinatge tapant el forat del terra amb una substància semblant al guix.

Els fans, però, imparables, s'han organitzat ràpidament i han aconseguit, amb eines rudimentàries i gran esforç col·lectiu, destapar novament la silueta per "preservar el monument".

 

ARXIVAT A:
Viral Xarxes socials Estats Units
Anar al contingut