Ratko Mladic, assegut darrere el seu advocat en la primera sessió del judici a la Haia
Ratko Mladic en la primera sessió del seu judici a la Haia
La Haia

Suspès el judici a Mladic per una indisposició de l'acusat

l'exlíder militar serbobosnià s'ha queixat que no es trobava bé i s'ha decidit traslladar-lo a l'hospital per precaució. Està previst que el judici es reprengui aquest mateix divendres.

Redacció Actualitzat
El judici a l'exlíder militar serbobosnià Ratko Mladic que se segueix a la Haia ha estat interromput després que el processat se sentís malament de sobte i fos traslladat a un hospital per a una revisió mèdica, segons ha declarat una portaveu del Tribunal Penal Internacional per a l'antiga Iugoslàvia (TPI).

"Es va queixar que no es trobava bé durant la vista, per la qual cosa la sessió ha estat ajornada", ha declarat a Reuters una portaveu del TPI, Nerma Jelasic.

"Ha estat atès per la infermera del tribunal i s'ha decidit traslladar-lo a l'hospital", ha prosseguit. "La vista ha estat ajornada un dia. El jutge ha explicat que podria reprendre's demà, divendres, si torna al tribunal. En cas contrari, hi hauria nova ordre", ha afegit.

La mesura de traslladar Mladic a l'hospital ha estat presa per precaució i, segons la portaveu, està previst que el judici es reprengui aquest divendres.

Anar al contingut