Spotify tindrà versió en català fruit de l'acord de patrocini amb el Barça
El Barça i Spotify han arribat a un acord de patrocini per quatre temporades (FCB)

Spotify, nou patrocinador del Barça, tindrà versió en català

Joan Laporta ho ha anunciat a l'Assemblea General Extraordinària del club, en què els socis compromissaris han donat llum verda a l'acord amb la plataforma de música per streaming

RedaccióActualitzat

Spotify presentarà pròximament la seva versió en català. Ho ha anunciat avui el president del Barça, Joan Laporta, en l'Assemblea General Extraordinària, en què els socis compromissaris han aprovat l'acord que lliga el club amb la plataforma de música per a les pròximes quatre temporades.

Fruit d'aquest acord, el gegant tecnològic s'ha compromès a oferir els seus continguts en català. Segons Laporta, aquest gest demostra que Spotify "ha entès perfectament què significa el Barça".

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori del govern, Jordi Puigneró, ha reaccionat a la notícia.

Hem estat fent seguiment d'aquesta idea i, tot i que la vam tancar en el passat, estem contents d'explicar-vos que l'estem tornant a estudiar activament, així que la marquem com a "Live".

Continuarem seguint i transmetent els vostres comentaris. Tan bon punt tinguem actualitzacions sobre l'estat d'aquesta petició, us ho farem saber. Estigueu atents!

Fins ara la petició ha rebut més de 1.800 vots d'altres usuaris.
 

Campanya a les xarxes amb l'etiqueta #SpotifyEnCatalà

Les peticions per disposar d'una versió de Spotify en llengua catalana també s'han fet sentir a les xarxes socials.

A Twitter, s'ha popularitzat el hashtag #SpotifyEnCatalà per fer pública aquesta demanda. Darrerament, molts usuaris ja apuntaven a l'acord de patrocini amb el Barça com a via per instar l'empresa a oferir els seus serveis en català.

 

ARXIVAT A:
Català Tecnologia
Anar al contingut