Sitges

Sitges tancarà els accessos a les urbanitzacions durant la nit per evitar robatoris

La psicosi al voltant dels robatoris que s'estan succeint dia sí dia també a diferents municipis catalans ha esperonat veïns i autoritats a recórrer a qualsevol tipus de mesura que repel·leixi els lladres. A Sitges han optat per aplicar-ne una de dràstica: tancar els accessos a les urbanitzacions. La solució l'han consensuada els veïns amb l'Ajuntament i esperen que els reforços policials anunciats la puguin fer efectiva aviat.

Actualitzat
L'Ajuntament i les associacions veïnals del municipi han arribat a un acord per tancar en els pròxims dies els diversos accessos a les urbanitzacions que evolten el poble. Deixaran, durant la nit, una única entrada i sortida a cada urbanització. A hores d'ara s'està estudiant si ho faran amb tanques especials o amb controls policials.

El consistori espera l'arribada dels nous efectius de la Guàrdia Civil per aplicar les noves mesures de seguretat. A més, els representants veïnals tindran telèfon mòbil per comunicar-se amb la Policia Local les 24 hores del dia i es col·locaran càmeres de vigilància en punts estratègics. Recordem que, fa uns deu dies, a Sitges també hi va haver robatoris amb violència.
Anar al contingut