Els paraigües de la marca Ivin Candy SL (AESAN)

Sanitat alerta de paraigües de xocolata amb al·lergògens que no surten a l'etiqueta

S'aconsella que no en mengin els al·lèrgics o intolerants a la llet, la soja o els fruits secs, mentre que no representen cap risc per a la resta

Actualitzat

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha alertat de la presència d'al·lèrgens no declarats en succedanis de xocolata amb forma de paraigües: llet, soja i fruits secs.

S'han distribuït a Catalunya, Andalusia, l'Aragó, Cantàbria, La Rioja i Galícia, a més de Grècia.

Com a mesura de precaució, Sanitat recomana que no en prenguin els al·lèrgics o intolerants a la llet, la soja o la fruita seca. Per a la resta, no representen cap risc.

 

Els paraigües amb al·lergògens s'han venut, entre d'altres llocs, a Catalunya (AESAN)

 

Els dolços van ser fabricats a Moià per la marca Ivin Candy SL i comercialitzats en envasos de 50, 100 i 125 unitats, segons ha informat l'Agència de Seguretat Alimentària, que depèn del Ministeri de Sanitat.

L'empresa ha contactat amb els seus clients i està gestionant la retirada del producte de mercat.

Els lots afectats són: 040918, 29092018, 101018, 021118, 301118 i 101218 i amb consum preferent 09/2020, 09/2020, 10/2020, 11/2020, 11/2020 i 11/2020.

ARXIVAT A:
SalutConsum
Anar al contingut