Ajornat el judici per desobediència contra Ramona Barrufet, Anna Simó, Lluís Corominas, Lluís Guinó, Joan Josep Nuet i Mireia Boya (Arxiu)
Ajornat el judici per desobediència contra Ramona Barrufet, Anna Simó, Lluís Corominas, Lluís Guinó, Joan Josep Nuet i Mireia Boya (Arxiu)
Barcelona

S'ajorna el judici dels membres de la mesa del Parlament

Dos dels advocats defensors tenen judicis programats amb anterioritat que coincideixen amb la data prèvia fixada pel 19 de novembre

RedaccióActualitzat

El judici contra els membres de la mesa del Parlament de Catalunya per un suposat delicte de desobediència ha estat ajornat perquè dos dels advocats defensors tenen altres judicis, programats amb anterioritat. Els advocats d'Anna Simó i Joan Josep Nuet, tots dos membres de la mesa del Parlament sota la presidència de Carme Forcadell, tenien judicis previs.

En principi, el judici contra la mesa per haver aprovat les lleis del referèndum i de transitorietat jurídica el setembre del 2017 s'havia de celebrar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya entre els dies 19 i 22 de novembre.

Per evitar noves suspensions, i tenint en compte el nombre de parts afectades, ara el tribunal ha convocat les parts a una reunió l'11 d'octubre per fixar una nova data que convingui tothom.

En aquesta vista per un suposat delicte de desobediència, seuran al banc dels acusats Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet, Joan Josep Nuet i també l'exdiputada de la CUP Mireia Boya.

 

El desembre del 2018, el Tribunal Suprem va decidir separar aquesta causa per desobediència contra els cinc membres de la mesa de la causa contra els líders independentistes per l'1-O.

ARXIVAT A:
Judici procésParlament de CatalunyaTSJC
Anar al contingut