El botí tenia un valor aproximat de 2.000 euros (Mossos d'Esquadra)

Roben quatre bonsais del Celler de Can Roca valorats en 2.000 euros

Els Mossos van detenir dijous un home acusat d'haver saltat al pati interior per endur-se quatre plantes valorades en 2.000 euros

El Celler de Can Roca ha pogut recuperar quatre bonsais d'olivera valorats en 500 euros cadascun que els havien robat la nit del 16 de febrer.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous de la setmana passada un home acusat de robatori amb força després d'haver entrat al pati interior del prestigiós restaurant per endur-se'n els arbres.

Les imatges de les càmeres de seguretat van permetre comprovar que l'home havia fet dos viatges des del carrer fins al pati per carregar el botí.

A més, també van permetre identificar el sospitós, de 37 anys, que era conegut per la policia perquè ja tenia antecedents.

En el moment de la detenció, a casa seva, els agents van descobrir els bonsais i els van poder recuperar per retornar-los als responsables del restaurant.

Els arbres, a més de formar part de la decoració del restaurant, també s'utilitzaven per servir a taula un dels plats del menú.

Els arbres s'utilitzaven per servir a taula una de les creacions gastronòmiques del restaurant
ARXIVAT A:
GastronomiaMossos d'Esquadra
Anar al contingut