Roba amb violència un taxi, xoca contra un arbre i el detenen per segona vegada en un mes

Junt amb un altre lladre, hauria accedit al taxi per amenaçar el conductor amb un ganivet al coll i robar-li dos telèfons mòbils, documentació i diners en efectiu

Redacció/Agències

Detingut un dels dos homes que el passat 23 de març haurien robat amb violència a un taxista per després emportar-se el vehicle, amb el qual van patir un accident.

Segons fonts policials, els homes van pujar al taxi al carrer Casp de Barcelona i van viatjar fins als voltants de la plaça de Manuel Baldrich, on van fer aturar el vehicle. Va ser aleshores quan haurien amenaçat el conductor amb un ganivet al coll i li haurien donat cops que li van causar ferides lleus mentre li robaven dos telèfons mòbils, diners, targetes bancàries i la documentació.

Finalment, li haurien robat el taxi i haurien marxat, tot i que minuts després el cotxe va xocar contra un arbre i el mur d'una església i els conductors van haver d'acabar fugint.

Els lladres van xocar contra un arbre i el mur d'una església durant la fugida (Mossos) 

La detenció d'un d'ells es va fer quatre dies després, moment en què els Mossos d'Esquadra van poder confirmar que era la segona vegada que detenien aquest home de 35 anys el mateix mes de març.

En aquella ocasió, també al districte d'Horta-Guinardó, l'home va actuar amb el mateix modus operandi. Va pujar al vehicle i va intimidar el taxista, tot i que aquest va poder escapar mentre l'atracador fugia del lloc dels fets amb el taxi i atropellava a continuació una persona que anava en patinet i que va acabar amb lesions lleus.

Va ser poc després quan els Mossos d'Esquadra el van detenir.

El lladre, reincident, està acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, de lesions i de danys.

La investigació es manté oberta per intentar identificar i detenir el segon dels implicats.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraTaxis
Anar al contingut