Remullada, selfie i pedalada, les fotos dels candidats en la jornada de reflexió

A Barcelona, els candidats a l'alcaldia han aprofitat el matí per reflexionar i per fer-se les fotografies conjuntes que el 26M seran portada a la premsa escrita

RedaccióActualitzat

Jornada de reflexió per descansar, recuperar forces i fer-se la foto. La tradicional fotografia de tots els candidats ha tornat aquest 25 de maig amb els candidats a l'alcaldia de Barcelona. Amb l'excepció de Joaquim Forn, empresonat a Soto del Real, els set candidats amb representació actual a l'Ajuntament s'han trobat aquest dissabte en quatre llocs diferents per posar per als fotògrafs.

A primera hora, citats per El Periódico, els alcaldables s'han trobat a l'espigó de la Mar Bella, on els han fet pedalar.

 

 

 

Poc després, els candidats s'han trobat a la plaça de Sant Jaume convocats pel diari El País. Aquí s'han fet una selfie. La número 2 de la candidatura de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, portava una fotografia del cap de llista, Joaquim Forn.

 

 

Així apareixeran demà a la portada del diari:

 

 

Després, tots set han entrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Barcelona per fer-se la fotografia de l'agència EFE.

 

 

Els alcaldables, que han començat el matí sota la pluja, han acabat amb una remullada. Al pavelló Mies van de Rohe, a Montjuïc, els ha citat "La Vanguardia" en la imatge amb més bromes i rialles. El diari ha obligat els candidats a mullar-se, de peus a l'aigua, en la icònica construcció.

 

 

Aquí s'han vist escenes divertides. A alguns els ha costat entrar a l'aigua, però després la majoria no han renunciat a jugar-hi.

 

 

Una campanya intensa de quinze dies

Aquesta foto ha estat l'única cita que avui han tingut a l'agenda política els candidats a l'alcaldia de Barcelona. Divendres, tots van tancar quinze dies de campanya intensa.

Després de l'autèntica marató de mítings, debats i entrevistes, fem una mirada a aspectes inesperats d'aquests dies. Els equips de TV3 han estat atents a les anècdotes de la campanya electoral.

 

Jornada marcada per la final de la Copa del Rei

La jornada també estarà marcada per la final de la Copa del Rei, que enfronta el Barça amb el València. Almenys, la cap de llista de BComú, Ada Colau; la de la CUP, Anna Saliente, i el candidat Manuel Valls tenen previst veure el partit. El número u del PPC, Josep Bou, té previst cuinar una paella, mentre que Saliente farà una barbacoa amb els companys de militància d'Horta-Guinardó.

La candidata de BComú a la reelecció, Ada Colau, aprofitarà per estar amb la família i passejar amb els seus fills, a qui diu que ha trobat a faltar durant la campanya. A la nit, Colau seguirà el partit de la final de la Copa del Rei que enfronta el Barça i el València, però no podrà assistir al partit que es juga a Sevilla per problemes d'agenda.

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, vol tenir unes hores per "gaudir de la família" i passejar.

"Anar al teatre o a una exposició. El que convingui. Encara no ho hem decidit."

La número 2 de la llista de JxCat, Elsa Artadi, dinarà amb la família i passarà la tarda descansant. No mirarà el partit de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València.

La cap de llista de la CUP-Capgirem Barcelona, Anna Saliente, té previst fer una barbacoa amb els companys de militància d'Horta-Guinardó. A la tarda assistirà a unes sessions a l'Ateneu Popular La Bugadera per preparar tota la gent que farà d'apoderada als col·legis electorals. Al vespre, Saliente té previst veure la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València. "I xiular l'himne", puntualitza.

L'ex-primer ministre francès i candidat de Ciutadans, Manuel Valls, aprofitarà la jornada de reflexió per passar el dia amb la família. Després de les fotografies amb la resta de candidats per als diaris de l'endemà, dinarà amb la seva mare i els seus fills, i aprofitarà el vespre per veure el partit de futbol.

El candidat socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, aprofitarà la jornada de reflexió per recuperar temps amb la seva família. A més, optarà per descansar després de tants dies d'activitat frenètica i per retrobar-se amb el seu gat Franklin, que aquests dies ha vist poc el seu amo.

Per la seva banda, el candidat del PP, Josep Bou, ha explicat que preveu passar el dia en família. Tot i que tenia previst anar a dinar a fora amb els seus fills i nets, ha apostat per cuinar una paella ell mateix. De fet, el candidat ha tret pit dient que és "un arrosser de cap a peus", i ha assegurat que té una paella de 70 cm de diàmetre.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut