Barcelona

Realitat virtual i retrogaming, a la tercera edició del Barcelona Games World

La consola Mega Drive, en el seu 30è aniversari, ha estat la protagonista de l'espai més nostàlgic de la fira: el RetroBarcelona

RedaccióActualitzat

Èxit de públic en una de les fires més importants d'Europa del videojoc: el Barcelona Games World. La tercera edició ha estat una edició orientada a potenciar l'experiència dels visitants als 52.000 metres quadrats del pavelló 2 del recinte firal de Gran Via.

De l'edició d'enguany, destaca la gran presència dels jocs de realitat virtual i de projectes realitzats per empreses catalanes.

La cita anual amb el videojoc amplia l'oferta per incloure el "mobile gaming" i acollir diverses competicions d'e-esports.

I enguany, un programa d'activitats inèdites com, un escape room del joc "Resident Evil 2" per a 100 persones o un túnel del terror ambientat en el mateix videojoc.

També, i de la mà de Nintendo, el saló ha ofert la possibilitat de jugar a videojocs des d'una plataforma elevada de 50 metres d'alçada.

 

Gran èxit també de la cara més nostàlgica: la sisena edició del RetroBarcelona.

La consola Mega Drive, en el seu 30è aniversari, ha estat la protagonista de l'espai més nostàlgic de la fira.
 

 

A principis dels noranta, els videojocs van ser tot un fenomen entre els més joves. Avui, aquells nens que omplien les sales de màquines s'han fet grans, però encara continuen la partida.
 

RetroGames 2018 ( retrobarcelona.org)


Molt del públic atret pels jocs retro són pares que expliquen als seus fills com jugaven abans.

La majoria havien de jugar a les sales de màquines; altres van aconseguir que els seus pares els compressin les primeres consoles.


Aquests dies, moltes d'aquestes peces són a la zona retro del Barcelona Games World.

 

Trenta anys després, una premisa molt clara: "el videjoc actual serà retro d'aquí a uns anys."

Els jugadors d'entre 45 i 64 anys han augmentat gairebé un 50% en només un any, tot i que el públic del Barcelona Games World és jove i masculí, però a poc a poc s'hi van incorporant les dones.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut