Futbol

Raúl s'acomiada del Schalke 04 marcant en l'últim partit, i la temporada vinent jugarà a la lliga de Qatar

El davanter madrileny, Raúl González, va disputar el seu últim partit amb Schalke 04 a la Bundesliga i va rebre uun homenatge oficial del club en el dia del seu comiat. Raúl va marcar un dels quatre gols del seu equip al Hertha de Berlín i la seva pròxima destinació serà la lliga de Qatar.

Actualitzat
El davanter madrileny ha abandonat el club després de dues temporades i ho ha fet de la millor manera: marcant. Contra el Hertha de Berlín el veterà jugador ha fet un dels 4 gols del Schalke, aprofitant la seva bona col·locació i l'olfacte golejador. En la celebració, Raúl González s'ha girat cap a l'afició de l'estadi de Gelsenkirchen per celebrar-ho junts.

Al final del partit, homenatge oficial del club a un home que ha respost amb compromís i gols. Lliçó de professionalitat de l'ex del Madrid, que molts pensaven que anava a la lliga alemanya a passejar. Aquest any, ha estat decisiu i ha deixat l'equip tercer de la lliga i, per tant, classificat per a la Champions. La directiva del club proposarà a la pròxima assamblea de socis que l'incloguin al Saló de la Fama del club alemany. De moment, ja li han retirat la samarreta amb el número 7. La seva pròxima destinació sembla clara: la lliga de Qatar, on el nivell d'exigència segur que serà molt més baix.

Anar al contingut