Raimundo Viejo
Raimundo Viejo
Barcelona

Raimundo Viejo, de Podem, partidari d'un lideratge compartit per evitar primàries a Catalunya

Raimundo Viejo rebutja que hi hagi una crisi oberta en el seu partit i ha assegurat que "el que hi ha és el funcionament normal en la vida política d'una organització"

RedaccióActualitzat

El diputat de Podem al Congrés Raimundo Viejo s'ha mostrat partidari d'un lideratge compartit que eviti les primàries de la formació a Catalunya.

Viejo està considerat per alguns sectors de Podem com el candidat de Pablo Iglesias a la secretaria general catalana, tot i que ell ho nega. Ho ha dit en un acte aquesta tarda a Barcelona, on ha presentat un manifest en el qual demana una direcció col·legiada per a Podem a Catalunya per evitar escissions internes.

El seu rival, Albano Dante Fachín, està disposat a liderar un nou projecte si sorgeix del debat que està impulsant al territori. Viejo, de moment, li ha estès la mà.

Raimundo Viejo rebutja que hi hagi una crisi oberta en el seu partit i ha assegurat que "el que hi ha és el funcionament normal en la vida política d'una organització":

"Podem neix amb la voluntat de canviar la vida política i això fa que el que és nou moltes vegades no acaba de ser comprès. Se li pot dir crisis, moltes vegades, al que són senzillament funcionaments interns molt participats, fruit d'aquest ampli grau de participació".

Viejo ha posat com a exemple que "la gent pensava que, amb el cessament de Sergio Pascual, s'obria una crisi terrible i el nomenament aquest divendres mateix de Pablo Echenique ha estat rebut per tota l'organització amb una alegria enorme i amb la convicció profunda de la capacitat d'afrontar situacions molt difícils":

"Dubto que el que hem aconseguit nosaltres en tan sols 48 hores pogués fer-ho qualsevol dels altres partits polítics".

Anar al contingut