En l'accident han mort els ocupants dels dos vehicles, que s'han incendiat

Quatre morts en un accident de trànsit a l'N-234 a prop de Calataiud, a Saragossa

Els vehicles s'han incendiat després d'un xoc frontal en què han mort Santi Errando Mariscal, germà del dissenyador Javier Mariscal, i la militant del PP de Saragossa Inés Bellido i la seva família

Redacció/AgènciesActualitzat

Quatre persones han mort aquest divendres al vespre en un accident de trànsit a prop de Calataiud, a Saragossa, després del xoc frontal de dos vehicles que s'han incendiat a la Nacional 234 al seu pas per Torralba de Ribota.

Les víctimes són una família de Saragossa -formada per la militant del PP Inés Bellido, que estava embarassada, la seva parella i el seu fill, menor d'edat-, i Santi Errando Mariscal, germà del dissenyador Javier Mariscal, que era veí de Cervera de la Cañada, un municipi proper al lloc del sinistre i l'únic ocupant de l'altre vehicle.

L'accident ha passat aquest divendres, poc després de les nou del vespre. Els dos vehicles han xocat frontalment i s'han incendiat.

El PP de l'Aragó s'ha mostrat commocionat per la tragèdia i han fet públic un missatge de condol a la família i amics de la seva companya de partit.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut