Un noi i una noia, amb el cos pintat amb els colors de l'Arc de Sant Martí, en la manifestació del Pride BCN 2018
Barcelona Pride 2018
Barcelona

Pride Barcelona veta la participació de Ciutadans a la festa LGTBI

Cs ha signat a Barcelona, però no a Madrid, el manifest en contra de partits homòfobs que ha posat com a requisit la festa de l'Orgull Gai

RedaccióActualitzat

L'organització de la Pride Barcelona no deixarà participar Ciutadans a la desfilada lúdica d'aquest dissabte. Les entitats organitzadores, reunides aquest dimecres, han pres la decisió per unanimitat després que la formació liderada per Albert Rivera no ha firmat a Madrid el manifest contrari als partits homòfobs. Ciutadans sí que l'ha rubricat a Barcelona.

Als partits polítics, Barcelona Pride havia posat com a requisit per participar a la festa firmar un manifest en contra de partits homòfobs, com Vox, segons l'organització.

 

 

Una festa oberta a tothom

Ciutadans ha lamentat la decisió de Pride Barcelona i en un comunicat demana que l'organització rectifiqui i li critica que hagi "cedit a les pressions polítiques".

La formació taronja considera que el veto suposa una "discriminació" per als votants del partit i assegura que Cs és la formació que "més propostes ha presentat" a favor del col·lectiu LGTBI. Segons el comunicat, la festa "ha d'estar oberta a tots els partits".

ARXIVAT A:
LGTBIQ+CsHomofòbia
Anar al contingut