Irene Montero, en una compareixença informativa al Congrés (EFE)
Irene Montero, en una compareixença informativa al Congrés (EFE)
Madrid

Podem consulta amb les bases si fa costat a la moció del PSOE contra Rajoy

Els militants poden votar dimecres i dijous, tot i que la formació d'Iglesias ja va avançar que donaria suport a la moció

RedaccióActualitzat

Divendres passat, Podem afirmava que donaria suport a la moció de censura del PSOE contra Mariano Rajoy, sense condicions. Aquest dilluns, però, Podem ha anunciat que ha convocat una consulta a les bases perquè "tinguin l'última paraula". La portaveu de la formació al Congrés, Irene Montero, s'ha mostrat convençuda que els militants faran costat a la moció perquè diu que aquesta va ser la posició contra Rajoy fa un any. 

La pregunta és: "Fas costat a Podem per votar a favor d'una moció de censura per fer fora al PP i M.Rajoy del govern?". Els militants podran votar "sí" o "no" entre dimecres al migdia i dijous a les sis de la tarda. Hi ha mig milió d'inscrits. 

A través del seu compte de Twitter, el líder de Podem ha anunciat la celebració de la consulta i ha insistit en la defensa d'un "govern progressista". Pablo Iglesias no descarta, però, la convocatòria de noves eleccions.

 

 

ARXIVAT A:
Moció de censuraUnides PodemPablo Iglesias
Anar al contingut