Madrid

Podem ofereix suport a la moció de censura contra Rajoy sense condicions

Actualitzat

Serà un suport sense condicions. El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat que donaran el seu suport a la moció de censura presentada pel PSOE contra Mariano Rajoy sí o sí per "desallotjar els corruptes" de la Moncloa.

"Nosaltres estem disposats a posar els nostres vots per desallotjar el PP del govern".

Iglesias ha mostrat la seva satisfacció per la decisió de Pedro Sánchez i ha dit que el "sí" de Podem per la moció ja el tenen. Tot i això, ha recordat al líder socialista que li caldrà dialogar i l'ha instat a decidir si vol governar en solitari, amb 85 escons, o amb Podem, que sumen 156

 Per això, Iglesias ha exposat que, ara Espanya "necessita dues coses: primer, "desallotjar els corruptes de l'aparell de l'Estat", i segon, un programa social per assegurar i garantir les pensions, la igualtat dels permisos de paternitat i maternitat, el control del mercat de lloguers i diàleg en qüestions territorials".

En una curta roda de premsa, el secretari general  dels morats ha celebrat el pas de Pedro Sánchez contra Rajoy amb un "més val tard que mai". Iglesias també ha recordat que ells van presentar una moció l'any passat i durant mesos van instar el PSOE a presentar-ne una per treure el PP del poder.  

ARXIVAT A:
Moció de censuraUnides Podem
Anar al contingut