Llibertat dels detinguts per encadenar-se al TSJC
Llibertat dels detinguts per encadenar-se al TSJC
Barcelona

En llibertat provisional els 13 detinguts per encadenar-se al TSJC

Tothom s'ha acollit al dret a no declarar

RedaccióActualitzat

Tretze dels catorze detinguts per bloquejar l'accés al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya queden en llibertat provisional. Els Mossos van detenir catorze dels encadenats a la seu judicial, però un d'ells, menor d'edat, va ser posat en llibertat divendres al vespre.

El 13 detinguts s'han acollit al seu dret a no declarar. La magistrada ha acordat llibertat provisional per a tots ells. La causa està oberta pels delictes de resistència i desordres públics. Dues de les persones implicades també estan imputades per un delicte d'atemptat.

Els detinguts, membres dels Comitès de Defensa de la República, han passat aquesta nit a la comissaria de les Corts, on han rebut el suport d'una trentena de persones que han dormit a fora. Els advocats qualifiquen la detenció d'aleatòria i desproporcionada.

Els CDR han convocat a través de les xarxes socials una nova mobilització per a aquest matí. Un centenar de persones estan aplegades a les portes de la Ciutat de la Justícia per reclamar l'alliberament de les tretze persones detingudes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut