Barcelona

Ordenen presó amb fiança per a l'alt càrrec de la Policia Nacional acusat pel "cas Saratoga"

La titular del jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona ha ordenat l'ingrés a la presó, defugible amb fiança de 5.000 euros, de l'alt càrrec de la Policia Nacional detingut dilluns per la presumpta implicació en el "cas Saratoga". La jutgessa ha donat tres dies de termini a Luis G. perquè en pagui l'import i eviti l'ingrés. Aquest comissari és el sisè agent imputat en el cas de presumpta corrupció policial, en què s'investiga si alguns membres de la policia avisaven els responsables dels prostíbuls Riviera i Saratoga, de Castelldefels, quan hi hauria batudes per detectar si hi treballaven noies sense els papers en regla, a canvi de rebre diners. El fiscal demanava presó sense fiança per al detingut.

Actualitzat
La Fiscalia Anticorrupció va demanar a la jutge que instrueix el "cas Saratoga" presó sense fiança per al darrer alt càrrec de la Policia Nacional detingut aquest dilluns. Finalment, ha ordenat presó eludible amb el pagament de 5.000 euros

L'actual cap de les comissaries locals de la Policia Nacional, que en el seu moment va ser el màxim responsable d'Estrangeria, ha declarat aquest dimarts durant un parell d'hores davant el jutjat d'instrucció. Li han preguntat sobre la relació amb els propietaris dels dos clubs de cites, dos dels quals ja són a la presó.

Tant a l'acusat com a la resta de detinguts pel cas se'ls imputen els delictes de suborn, revelació de secrets i contra els drets dels treballadors.

Tots van cobrar sumes importants de diners a canvi d'alertar de les batudes policials als responsables dels locals de cites Saratoga i Riviera de Castelldefels.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut