Quatre policies de Llinars, entre els detinguts en una operació contra el narcotràfic

Hi ha detingudes almenys 10 persones en total, en una operació dels Mossos d'Esquadra contra el cultiu i tràfic de marihuana i blanqueig de diners

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre policies locals de Llinars del Vallès, entre els quals un caporal, en una operació contra el tràfic de marihuana on en total han estat arrestades més de deu persones. 

Segons fonts policials, l'organització de què formarien part es dedica al cultiu i el tràfic de drogues i el blanqueig de capitals, i els agents haurien ocultat les activitats de la banda.

L'actuació dels Mossos és el resultat d'una investigació que va començar l'any 2019 arran de la mort a trets d'un confident mentre parlava amb un un policia de Llinars que va resultar ferit, prop d'una àrea de servei a l'AP-7. Aquest policia seria el mateix caporal detingut, que aleshores va salvar la vida gràcies a l'armilla antibales.

Els Mossos escorcollen les dependències de la Policia Local de Llinars del Vallès (CCMA)

L'operació policial ha començat cap a les 5 de la matinada, i, a més de la comissaria, també s'han fet 28 registres en diversos domicilis de Llinars, Piera i Barcelona, i en un bar del polígon industrial de Can Prats de Llinars.

Entre els domicilis escorcollats hi hauria els dels policies detinguts, que representen un quart de la plantilla. Dels quatre agents, dos estaven de servei aquesta nit. Els mossos els han requerit per fer un control d'alcoholèmia i allà mateix els han detingut. Els altres els haurien detingut a casa de matinada, i a mig matí els han conduït a la comissaria de la policia local per continuar la investigació. 

 

L'escorcoll del polígon industrial s'ha fet en un bar freqüentat pels agents locals i d'on els Mossos s'ha endut dues caixes.

En aquest polígon, el 2017, la Guàrdia Civil va desmantellar dues naus amb una gran plantació de més de 6.000 plantes de marihuana.

L'Ajuntament de Llinars del Vallès ha expressat en un comunicat la seva "sorpresa i consternació sobre els fets ocorreguts" i anuncia que "prendrà les mesures adequades" quan disposi de tota la informació.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicialDrogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut