Imatge de la plantació de marihuana de Llinars del Vallès desmantellada (Foto: Guàrdia Civil)
Imatge de la plantació de marihuana de Llinars del Vallès desmantellada (Foto: Guàrdia Civil)
Llinars del Vallès

Desmantellen una gran plantació de 6.000 plantes de marihuana a Llinars del Vallès

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones que havien ocupat naus industrials on cultivaven les plantes, en treien l'haixix i el distribuïen camuflat en camions de menjar

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació amb gairebé 6.000 plantes de marihuana dins unes quantes naus d'un polígon industrial de Llinars del Vallès. Es tracta d'un dels cultius interiors més importants trobats mai a Catalunya.

Els detinguts feien servir quatre naus industrials buides aprofitant que estaven embargades per bancs. Per fer créixer les plantes de marihuana punxaven l'electricitat de manera il·legal. En aquest sentit els imputen també un delicte de frau elèctric per valors de 430.000 euros.

 

Distribuïen en camions de menjar

La Guàrdia Civil també han intervingut uns 90 quilos d'haixix ja processat. Distribuïen la droga en camions per Espanya i per diversos països europeus, amagada entre productes alimentaris.

Aquesta operació de la Guàrdia Civil, anomenada Perkunas, va començar al febrer. Les tres persones detingudes són dues de nacionalitat espanyola i una de britànica. Vivien a València, a Barcelona i a Lliçà de Vall.

 

Anar al contingut