Imatges de l'interior del Dollhouse després de la seva obertura
Imatges de l'interior del Dollhouse després de la seva obertura
Barcelona

Obre a la Rambla de Barcelona el club de striptease més gran de Catalunya

L'Ajuntament de Barcelona diu que el nou local té la llicència des de fa una dècada, però adverteix que farà un seguiment per evitar que hi hagi intercanvis sexuals

Actualitzat

El número 17 de la Rambla de Barcelona es converteix en el club de striptease més gran de Catalunya, amb aforament fins a 400 persones i un espai de 1.000 metres quadrats. Costa Este, el grup propietari del local, també és propietari d'altres establiments, com Soho Opium i Pacha.

Segons explica Gala Pin, regidora de Ciutat Vella, el grup va intentar obrir en aquest local una discoteca l'any 2014 després d'adquiri-lo. L'Ajuntament, però, va aturar el projecete fins a 3 cops per "obres il·legals" i va sol·licitar que finalitzessin l'activitat perquè no tenien la llicència que tocava. 

Ara, Costa Este ha llogat el local a Hansdietter Otto, un empresari alemany que hi reobrirà Dollhouse, un club de striptease. La direcció artística del club estarà en mans de la ballarina de striptease Chiqui Martí, que assegura que en cap cas hi haurà intercanvis sexuals i insisteix que estan treballant per reduir l'impacte sonor. 

 

Chiqui Martin i la resta de ballarines abans de l'obertura del Dollhouse

 

El mateix Handsietter Otto va intentar l'obertura d'un altre local de striptease en un altre barri de Barcelona, Sarrià, però no va prosperar per la falta de llicència que ara ha trobat a la Rambla. Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTB, explica que la llicència per activitats eròtiques i sexuals en aquest establiment de l'any 2009 encara és vigent.
 

Aturar-ho seria "greuge de prevaricació"

Des de l'Ajuntament no celebren l'obertura, i afirmen que s'asseguraran que "no es faci el que no els permet la llicència". Gala Pin, regidora de Ciutat Vella, explica que la situació no els "agrada". 

"No ens agrada perquè estem promovent una tranformació de la Rambla on volem recuperar la Rambla per als barcelonins i barcelonines i que sigui més cultural." 

Tot i les queixes per part d'alguns veïns, l'Ajuntament no pot fer res per aturar l'obertura, perquè seria un "greuge de prevariació", ja que no "intervenen" en el "mercat privat". Fermín Villar, president de l'Associació d'Amics de la Rambla, valora que el local podría ser un "punt d'atracció per la possible venda de drogues i per a la prostitució" i exigeix a l'Ajuntament que es mantingui "la pau en l'espai públic". 

Tot i això, la regidora afirma que es faran totes les inspeccions necessàries tant a "nivell laboral" com per assegurar-se que les activitats es mantenen dins la llicència d'activitats eròtiques i sexuals, i que no serà el que "popularment s'anomenaria com a prostíbul".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut