Barcelona

Nyandú, els nous vencedors del concurs de maquetes Sona9

Per segon any consecutiu, un grup d'Osona ha guanyat el concurs de maquetes Sona9, el certamen més important de nous talents musicals en català. Els guanyadors d'aquesta edició han estat Nyandú, que han agafat el relleu als vencedors de l'any passat, els també osonencs La Iaia. Nyandú s'ha imposat a les prop dues-centes formacions que s'han presentat a aquesta edició del Sona 9, tot un rècord de participació que ha ha culminat en una festa a la Sala Bikini de Barcelona. La banda guanyadora podrà gravar un disc professional i obtindrà una campanya de promoció a diversos mitjans, a més d'actuacions i la gravació d'un videoclip.

Actualitzat
A banda de Nyandú, el jurat del Sona9 també ha reconegut com a segon classificat el grup The Mamzelles, un conjunt femení a mig camí entre el cabaret i el pop, que van seduir públic i jurat amb unes lletres hilarants, una actitud desacomplexada i un veritable terratrèmol escènic a tenir molt en compte.

El tercer lloc ha estat per als empordanesos Alls Nous Piquen, que van posar la sala Bikini cap per avall amb les seves descàrregues "hardcore", amb una gran presència escènica i una gran qualitat musical. I com a quarts finalistes, els barcelonins Bremen, una formació de pop folk.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut