Agents de la Guàrdia Urbana i de l'ARRO dels Mossos al dispositiu del barri de Sant Joan de FIgueres aquest 12 de desembre del 2018. (Horitzont…
Agents de la Guàrdia Urbana i de l'ARRO dels Mossos al dispositiu del barri de Sant Joan de FIgueres aquest 12 de desembre del 2018. (Horitzontal)

Nou operatiu policial al barri de Sant Joan de Figueres

Actualitzat

ACN Figueres.-Nou operatiu policial a la zona oest de Figueres. Aquest dimecres una cinquantena d'agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana s'han desplegat al barri de Sant Joan juntament amb tècnics d'Endesa i d'estadística municipal. L'objectiu del dispositiu, igual que el que es va fer ahir al Culubret, és lluitar contra el frau elèctric i actualitzar el padró per comprovar si les persones que hi ha empadronades als habitatges es corresponen amb les que realment hi viuen. Per això, els agents identifiquen els inquilins i els tècnics revisen els comptadors on sospiten que hi ha connexions il·legals. L'operatiu de dimarts es va saldar amb un detingut que tenia una ordre de crida i cerca i 28 pisos amb la llum punxada.

Anar al contingut