Barcelona

Munté insinua que Mas tampoc no participarà a la manifestació de l'11 de Setembre

La vicepresidenta s'ha mostrat escèptica sobre qualsevol proposta de canvi de la carta magna

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern, Neus Munté, insinua que Artur Mas tampoc no participarà aquest any a la manifestació de l'11 de Setembre. Munté recorda que el president de la Generalitat sempre ha volgut preservar el seu rol institucional i, per això, no ha assistit a cap de les últimes mobilitzacions de la Diada. Són declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", després de confirmar que ella sí que hi participarà.

La vicepresidenta també ha demanat que es tanqui el debat sobre el paper d'Artur Mas dins la candidatura Junts pel Sí i ha deixat clar que Mas serà el president si guanya la llista independentista el 27 de setembre.

Pel que fa al debat sobre la reforma constitucional, Munté s'ha mostrat escèptica sobre qualsevol proposta de canvi de la carta magna. Tampoc no creu que la proposta de Josep Antoni Duran i Lleida sigui una opció per a Catalunya. El líder d'Unió creu que l'encaix de Catalunya a Espanya es pot resoldre amb una disposició addicional a la Constitució que reconegui l'especificitat de la identitat catalana.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut