García Albiol rebutja fer un front de partits no independentistes, però no descarta un acord de mínims

El candidat del Partit Popular Català a la presidència de la Generalitat es fixa com a objectiu el 27-S quedar al davant del PSC i C's

RedaccióActualitzat

El candidat del Partit Popular Català a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, s'ha fixat com a objectiu per al 27-S quedar al davant del PSC i de Ciutadans i ha rebutjat fer un front entre tots els partits no independentistes, tot i que no ha descartat acords de mínims.

A "L'entrevista de l'estiu" del 324, l'excalde de Badalona ha criticat Junts pel Sí i el seu cap de llista, Raül Romeva, i ha carregat contra l'espectacle que, al seu parer, ofereix aquesta coalició.

"Una candidatura que és una coalició entre ERC i Convergència,on els líders no van de cap de llista sinó que van de 4 o 5; on posen de cap de llista a una persona que ve del mon comunista i on aquest cap de llista està renegant de l'acció de govern del  senyor Artur Mas, que teòricament ha de ser el president de la Generalitat. Tot això demostra que les coses no s'estan fent amb serietat.

El candidat popular assegura que seran els millors aliats dels catalans a l'hora de defensar un millor sistema de finançament per a Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut