La parella ha hagut de ser rescatada a causa del temporal de neu a la Sierra de Madrid (Guàrdia Civil)
Madrid

Multats per haver-los de rescatar a la Sierra en plena prohibició pel coronavirus

Tampoc van fer cas de la previsió de nevada, van anar-hi dissabte per "evadir-se del que estava passant"

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha multat dues persones que van haver de ser rescatades a la Sierra de Madrid, per incomplir la prohibició de sortir durant l'estat d'alarma decretat pel coronavirus. Tampoc van fer cas de la previsió meteorològica que alertava de nevades.


Les dues persones, un home i una dona, de 43 i 42 anys respectivament, van ser localitzades aquest dilluns, en una zona muntanyosa del port de Cotos, a la Sierra de Madrid, després de perdre's a causa de la nevada.

El grup de muntanya de la Guàrdia Civil, SEREIM, els Bombers del grup especial de rescat de Madrid, GERA, els agents forestals i personal del Parc Nacional de Peñalara es van haver de mobilitzar per rescatar la parella.

Els van trobar en un lloc conegut com Arroyo Cerrado, al port de muntanya de Cotos, a la Sierra de Guadarrama a Madrid, després que l'home avisés dilluns cap a dos quarts d'onze del matí que s'havien perdut i la seva dona no podia caminar i estava marejada.

La parella, que no anava ni amb calçat ni roba adequada, s'havia fet un refugi amb branques (Guàrdia Civil)

La parella s'havia fet un refugi amb branques on els van trobar en bon estat de salut però amb símptomes lleus d'hipotèrmia. No duien ni roba ni calçat adequat. La parella va explicar que eren a la muntanya des de dissabte quan van sortir perquè volien "evadir-se del que estava passant amb el coronavirus".

Se'ls va donar roba seca i els van acostar a la localitat de Cercedilla, on van agafar el tren cap a Madrid.

ARXIVAT A:
Coronavirus Guàrdia CivilComunitat de Madrid
Anar al contingut