L'incendi s'ha donat per extingit poc abans de les vuit del vespre (Bombers de la Generalitat)

Mor un pagès en l'incendi que hauria iniciat amb una crema a la Terra Alta

L'home tenia 76 anys i era el propietari de la finca afectada pel foc, que ha mobilitzat una vintena de dotacions dels bombers

RedaccióActualitzat

Un pagès de 76 anys ha mort aquest dijous al migdia a la Terra Alta a causa d'un incendi que hauria originat ell mateix accidentalment mentre feia una crema de marges agrícoles a la seva finca, entre Batea i la Pobla de Massaluca.

Ha estat la seva dona qui ha avisat els serveis d'emergències amb una trucada telefònica al 112.

Els Mossos d'Esquadra, que ja han obert una investigació pel cas, no han trobat cap signe de violència i treballen amb la hipòtesi que hauria mort de manera accidental quan intentava controlar les flames o després d'haver patit algun atac.

En les tasques d'extinció del foc, que s'ha donat per controlat aquest dijous a la tarda, hi han arribat a treballar quinze dotacions terrestres dels bombers, dos helicòpters, dues avionetes de vigilància i atac així com una unitat helitransportada aragonesa.

L'incendi ha cremat poc més d'una hectàrea i no s'ha expandit més precisament gràcies al mosaic de conreus del paratge. El vent de marinada ha fet que les flames guanyessin intensitat ràpidament, tot i que el terreny mantenia certa humitat arran de les darreres pluges.

El foc s'ha donat per extingit poc abans de les vuit del vespre.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut