Mor un motorista a Monistrol, la víctima 100 a les carreteres catalanes el 2019
Des de l'1 de juliol han mort 21 persones a les carreteres catalanes

Mor un motorista a Monistrol, la víctima 100 a les carreteres catalanes el 2019

Aquest dimecres hi va haver dos sinistres mortals, el primer a la Baronia de Rialb, on un vehicle totterreny es va precipitar per un barranc

RedaccióActualitzat

Dos accidents de trànsit que hi va haver aquest dimecres eleven a 100 el nombre de víctimes mortals en accident de trànsit, aquest 2019, a la xarxa viària interurbana.

L'últim dels sinistres va ser a Monistrol de Montserrat, al Bages, dimecres al vespre. Un motorista de 25 anys, veí de Barcelona, va morir quan va sortir de la carretera per causes que es desconeixen al punt quilomètric 4,5 de la BP-1121. Era l'únic passatger del vehicle.

Unes hores abans, al migdia, els Mossos van rebre l'avís d'un sinistre a la C-1412b a la Baronia de Rialb, a la Noguera. Un totterreny amb dos ocupants va caure per un barranc, i el conductor, un home de 57 anys, va morir. També en aquest cas s'investiguen les causes del sinistre. El segon ocupant en va sortir il·lès, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


L'estiu, un període negre a les carreteres

Des de l'1 de juliol ja han mort 21 persones a les carreteres catalanes. El Servei Català del Trànsit alerta que l'excés de velocitat, les distraccions i el consum d'alcohol són les principals causes dels sinistres.

Juliol i agost són mesos de molta mobilitat i també els mesos que hi ha més morts a les carreteres. El 25% dels accidents mortals es produeixen en aquest període. De fet, el 2018 ja van ser els mesos amb més mortalitat.

L'última setmana de juliol van morir nou persones a les carreteres catalanes, cinc d'elles en un únic cap de setmana. Dissabte i diumenge és quan es produeixen més sinistres. Concretament, diumenge és el dia més negre si mirem les dades de mortalitat des de principis d'any.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut