Els primers que van arribar a la pista van ser els agents de la policia local (Google Street View)

Mor un home després de caure quan el mantejaven en un partit de vòlei en un parc de Madrid

No s'ha pogut localitzar el presumpte autor dels fets, que podria enfrontar-se a un delicte d'homicidi imprudent

Redacció/Europa PressActualitzat

Un home de 42 anys va morir diumenge en caure de cap a terra mentre era mantejat per una altra persona en una pista de voleibol al barri de Carabanchel de Madrid.

Els fets van tenir lloc cap a un quart de nou del vespre a la zona esportiva del parc Emperatriz Ana María de Áustria.

Segons diversos testimonis, per celebrar la victòria en un partit de costellada, un membre de l'equip de la víctima el va agafar a coll i el va llançar a l'aire.

L'home hauria caigut a terra des d'una altura d'uns dos metres, va perdre l'equilibri i va caure d'esquena i de cap a terra. La víctima va patir un greu traumatisme cranioencefàlic i va perdre el coneixement.

Els primers que van arribar a la zona van ser els agents de la policia municipal, que li van taponar la ferida i van començar les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que van arribar els efectius del Samur, que van continuar amb les maniobres.

El servei mèdic va aconseguir treure'l de l'aturada, i el ferit va ser traslladat a l'Hospital 12 de Octubre, on va ingressar en estat molt greu. Hores després va morir a l'hospital.

Els agents que van arribar a la zona no van trobar la persona que havia mantejat la víctima, que ara intenten identificar i localitzar. Per això van prendre declaració als participants de la patxanga i a diferents testimonis. El presumpte autor dels fets podria enfrontar-se a un delicte d'homicidi imprudent.

ARXIVAT A:
EsportsComunitat de Madrid
Anar al contingut