Ray Liotta a la sèrie "Shades of Blue" (Europa Press)
Ray Liotta a la sèrie "Shades of Blue" (Europa Press)

Mor Ray Liotta als 67 anys a la República Dominicana, on rodava una pel·lícula

Nascut el 1954 a Nova Jersey, era conegut pels seus papers de mafiós a pel·lícules com "Un dels nostres", de Martin Scorsese

RedaccióActualitzat

L'actor nord-americà Ray Liotta ha mort, segons informen mitjans nord-americans. L'intèrpret ha mort mentre dormia a la República Dominicana, segons el portal Deadline. Liotta estava rodant la pel·lícula "Dangerous waters".

Liotta, de 67 anys, era una de les cares conegudes de les pel·lícules de gàngsters, en especial la icònica "Un dels nostres", de Martin Scorsese.


Nascut el 1954 a Nova Jersey, va aparèixer a títols com "Camp de somnis". El 2001 va participar com a Paul Krendler a "Hannibal", la pel·lícula que reprèn la història d'"El silenci dels anyells".

El seu primer gran film va ser "Alguna cosa salvatge" (1986), dirigida per Jonathan Demme, en què va compartir cartell amb Jeff Daniels i Melanie Griffith, llavors casada amb el seu amic de la universitat, Steven Bauer.

Quan es va assabentar que Martin Scorsese estava rodant "Un dels nostres" (1990), va fer l'impossible per poder participar-hi. La pel·lícula va acaparar grans crítiques i va proporcionar-li una enorme popularitat.

Al llarg de la seva trajectòria va treballar amb directors com Martin Scorsese, Jonathan Demme, Ridley Scott, Guy Ritchie, Nick Cassavetes o Noah Baumbach.

Una de les seves últimes aparicions a la pantalla va ser a la preqüela de "Los Soprano", "The many saints of Newark". I un dels seus últims papers al cinema va ser el Jay Marotta, d'"Historia de un matrimonio", pel·lícula en què va compartir repartiment amb Scarlett Johansson, Adam Drive i Laura Dern.


Liotta en sèries i videoclips

Els darrers anys havia participat en altres sèries de televisió com "Els Simpson", "El joven Sheldon", "Modern family" o "Unbreakable Kimmy Schmidt".

El 2005 va rebre un Premi Emmy al millor actor convidat en una sèrie dramàtica per un capítol de la sèrie "Urgencias".

També se'l pot veure en videoclips, com "Bloodstream", d'Ed Sheeran, o "Lovers on the sun", de David Guetta.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisióCinema
Anar al contingut