Els Mossos van detenir dos joves acusats dels fets (Mossos)

Mor l'home que va ser apallissat a Batea per dos joves, un d'ells menor

El jutge ha ordenat presó sense fiança per al major d'edat, i el menor ja ha ingressat en un centre

Redacció/ACNActualitzat

Presó provisional, comunicada i sense fiança per al jove de 19 anys detingut per la pallissa mortal a un home, divendres passat, a Batea, a la Terra Alta. Així ho ha ordenat el jutge de Gandesa que investiga el cas.

La víctima és un veí de Batea, a la Terra Alta, que va morir aquest diumenge després que dos joves del poble, un d'ells menor d'edat, l'apallissessin divendres al vespre al carrer. L'home va patir lesions greus al cap, però va poder trucar a la policia per informar que estava ferit.

Va ser traslladat a l'hospital, on no van poder salvar-li la vida. La Unitat d'Investigació de Gandesa dels Mossos d'Esquadra va detenir un jove de 19 anys i un altre, menor d'edat, per un delicte d'homicidi. Fonts de la investigació expliquen que hi havia malentesos entre les famílies.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el major d'edat ha passat a disposició judicial aquest dilluns al matí i encara es desconeix la decisió del jutge d'instrucció de guàrdia de Gandesa. Per la seva banda, l'arrestat menor d'edat ha ingressat en un centre de menors.

L'Ajuntament de Batea ha decretat dos dies de dol. A través d'un comunicat, l'alcalde en funcions, Joaquim Paladella, també ha convocat un minut de silenci aquest dimarts a la una del migdia i ha manifestat rebuig "per aquest acte de violència injustificada".

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
Anar al contingut