Donald Trump ha anat a visitar el seu germà a l'hospital aquest darrers dies (Reuters/Sarah Silbiger)
Donald Trump ha anat a visitar el seu germà a l'hospital aquest darrers dies (Reuters/Sarah Silbiger)

Mor el germà petit de Donald Trump, el "millor amic" del president dels Estats Units

Robert Trump, de 71 anys, va ser ingressat fa uns dies en un hospital de Nova York

RedaccióActualitzat

Ha mort als 71 anys Robert Trump, germà del president dels Estats Units. L'anunci l'ha fet la Casa Blanca, que no ha donat més detalls sobre les causes de la mort.

Robert Trump va ser ingressat fa uns dies en un hospital de Nova York. El president ja s'hi havia desplaçat divendres per visitar-lo. El mandatari nord-americà havia comentat en actes públics recents que el seu germà estava delicat de salut.

En un comunicat de la Casa Blanca, Trump ha compartit la notícia de la mort "amb gran pesar al cor" i ha destacat que Robert Trump, no només era el seu germà, sinó que també era "el seu millor amic".

 

La relació dels dos germans havia passat alts i baixos, però des del 2016, Robert havia mostrat molta lleialtat al seu germà.

Robert Trump era el més petit de cinc germans i se'l considera una de les figures més pròximes al president. De fet havia estat ell qui, fa uns mesos, va emprendre accions legals contra la seva neboda, que havia publicat un llibre on exposava detalls íntims de la família i qualificava Donald Trump com la persona més perillosa del món.

ARXIVAT A:
Trump Estats Units
Anar al contingut