Gaspard Ulliel durant una gala a Mònaco el setembre passat
Gaspard Ulliel ha mort arran d'un greu accident d'esquí als Alps

Mor als 37 anys l'actor Gaspard Ulliel, intèrpret del jove Hannibal Lecter

Ha mort a causa d'un accident d'esquí que va tenir als Alps francesos

RedaccióActualitzat

Ha mort a causa d'un accident d'esquí l'actor francès Gaspard Ulliel, als 37 anys. Doble guanyador del Premi César, no s'ha pogut recuperar del fort traumatisme cranial que va patir arran d'un xoc amb un altre esquiador a l'estació de La Rosière, als Alps Francesos.

Un helicòpter el va evacuar des de les pistes fins a l'hospital de Grenoble i aquest dimecres el seu agent ha confirmat la defunció, que ha avançat la cadena BFM TV.  

La Fiscalia d'Albertville ha obert una investigació per determinar les causes de l'accident, que va passar al punt on s'uneixen dues pistes blaves, de nivell baix-mitjà. Ulliel no duia casc, segons ha explicat el director de l'estació d'esquí. 


D'Hannibal Lecter a Yves Saint Laurent i Caballero Luna

Nascut el 1984, Ulliel va aconseguir el César a millor actor revelació als 21 anys, per la interpretació a "Llarg diumenge de festeig", de Jean-Pierre Jeunet, cinta en la qual va treballar amb Audrey Tautou i Marion Cotillard.

El 2017 es va endur el César a millor actor, per "Només la fi del món", del canadenc Xavier Dolan.

Ulliel era un dels actors francesos amb més projecció internacional gràcies a pel·lícules com "Hannibal, l'origen del mal", on va donar vida a l'assassí Hannibal Lecter en els anys de joventut, que a la trilogia dels anys 90 va interpretar Anthony Hopkins. O també el biopic d'Yves Saint Laurent, del 2014.

Tenia pendent l'estrena de la sèrie de Marvel "Caballero Luna" ("Moon knight").

Ulliel va guanyar dos Cèsar i era conegut pels papers d'Hannibal Lecter i Yves Saint Laurent
Ulliel va guanyar dos Césars i era conegut pels papers d'Hannibal Lecter i Yves Saint Laurent (Reuters/Eric Gaillard)

També era la cara del perfum Bleu de Chanel.

El primer ministre francès, Jean Castex, ha lamentat la pèrdua. "A partir d'ara veurem amb el cor encongit les seves actuacions més bones", ha publicat a Twitter.

L'actor té un fill de sis anys amb la model Gaëlle Pietri.

 

ARXIVAT A:
CinemaFrança
Anar al contingut