Jamie Roy, durant una actuació recent a Croàcia
Jamie Roy, durant una actuació recent a Croàcia (@jamie_roy_)

Mor als 33 anys el DJ Jamie Roy, habitual de les discoteques d'Eivissa

El discjòquei escocès havia actuat als principals clubs de l'illa

RedaccióActualitzat

El discjòquei escocès Jamie Roy ha mort als 33 anys de manera sobtada. La seva família ha anunciat, mitjançant un post de Facebook, la defunció de l'artista, un habitual de les discoteques d'Eivissa.

En el missatge, publicat aquest dimecres, informen "amb molta tristor" del decés:

"En Jamie va morir ahir. Era un fill, nebot i oncle molt estimat i amb talent; molt estimat per molts amics i col·legues, tant de la indústria musical com més enllà. Tenim el cor absolutament destrossat."

 

A l'illa Pitiüsa l'artista escocès havia punxat en clubs com DC-10, Ushuaïa, Pacha o Amnesia. Era un DJ de referència a l'illa i també havia treballat com a productor.

En les últimes publicacions a les xarxes socials, fa només uns dies, el DJ explicava que tornava a l'estudi després de "l'estiu més increïble". Celebrava haver actuat a Croàcia i anunciava amb alegria la cançó "més gran de la seva vida", "Let us sing", que havia preparat durant el confinament.

 

Les discogràfiques Defected Records i Ultra Records han lamentat la mort prematura del jove DJ i han destacat la seva bondat.

 

Segons informen els mitjans escocesos, la música de Roy també havia sonat a l'emissora BBC Radio One, i al juny va actuar al mític festival de Glastonbury.

Mitjans britànics expliquen que Roy va començar a punxar a la seva ciutat natal, Dumfries, mentre feia de lampista. Va anar progressant i el 2015 li van oferir ser DJ resident a Eivissa, on ha estat diversos anys.

 

 

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut