Barcelona

Montilla ajorna el debat sobre la continuïtat d'Hereu fins després de les eleccions catalanes

El president de la Generalitat, José Montilla, no ha volgut confirmar ni desmentir si Jordi Hereu repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Montilla s'ha limitat a dir que opinarà sobre aquesta qüestió "quan arribi el moment" que, segons ell, serà després de les eleccions al Parlament, que encara no tenen data però podrien ser a finals de novembre o, fins i tot, a principis de desembre.

Actualitzat
Montilla ha afirmat que el rum-rum que hi ha als mitjans de comunicació al voltant d'aquest tema respon només a "elucubracions".

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC no ha volgut comentar si li semblaria bé que Hereu tornés a optar a l'alcaldia de la capital catalana, en un context en què les enquestes apunten a una davallada de vots pels socialistes catalans, fins al punt que CiU guanyaria els comicis municipals. "Ara farem les llistes per les eleccions catalanes i de les eleccions locals ja en parlarem després", ha conclòs. 

Per ara, Hereu s'ha limitat a confirmar de manera molt breu que ell sí que vol optar al càrrec. 
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut