Barcelona

Hereu confirma la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

Jordi Hereu, l'alcalde de Barcelona, ha respost amb un concís "sí" a la pregunta sobre la seva intenció de presentar-se com a candidat del PSC en les eleccions municipals de l'any que ve. Al maig passat, Hereu ja havia anunciat la seva voluntat de repetir en el càrrec, tot i la polèmica amb el tinent d'alcalde Carles Martí i del fracàs del referèndum sobre la reforma de la Diagonal.

Actualitzat
Jordi Hereu ha confirmat que serà el candidat dels socialistes catalans a les pròximes eleccions municipals durant una visita a les obres de pavimentació del carrer Aragó.

Hereu també ha explicat que l'Ajuntament de Barcelona afronta els últims mesos de mandat amb "plena confiança". Segons l'alcalde, l'Ajuntament treballa intensament en l'obra del govern perquè "és la millor manera d'afrontar el futur".

Hereu ja va afirmar durant el Consell de Federació del PSC al mes de juny que estava "segur" que continuaria sent l'alcalde de la "millor Barcelona" per posar punt i final als rumors sobre la seva possible reelecció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut