Messi és substituït per lesió i podria estar de dues a tres setmanes de baixa

Messi té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, segons va informar el Barça després del partit. L'argentí va abandonar el terreny de joc lesionat just abans del descans en el partit de Champions al camp del PSG. Els primers pronòstics apunten a unes 2 o 3 setmanes de baixa a falta de saber l'abast exacte de la lesió. Aquest matí li faran més proves.

Messi té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, segons va informar el Barça després del partit. L'argentí va abandonar el terreny de joc lesionat just abans del descans en el partit de Champions al camp del PSG. En la segona part, el va substituir Cesc. Això sí, Messi va seguir el segon temps des de la banqueta. El club també va informar que aquest matí se li faran més proves per saber l'abast exacte de la lesió.

La jugada de la lesió de Messi va passar al minut 42 de partit, quan va provar un xut buscant la segona diana davant l'oposició de Thiago Silva. Anteriorment, el crac havia avançat els blaugranes amb una diana al minut 38, que va suposar el 0-1.

Els primers pronòstics apunten a unes 2 o 3 setmanes de baixa. El propòsit dels serveis mèdics seria, doncs, tenir el jugador a punt per a l'anada de les semifinals de la Champions (23-24 abril), en cas que el Barça hi arribi.

Dissabte el Barça rep el Mallorca al Camp Nou i la setmana que ve, el 10 d'abril, juga la tornada contra el PSG a l'estadi.