Lleida

Més d'una vintena de detinguts en una operació contra el tràfic de droga a les comarques de Lleida

Decomissen diverses caixes amb centenars de ganivets i matxets de grans dimensions en l'escorcoll al Poal

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil tenen en marxa una operació conjunta a Lleida i Sagunt contra el tràfic de drogues, sobretot cocaïna i marihuana. Per ara, s'han fet més d'una vintena de detencions i el mateix nombre d'escorcolls, alguns dels quals encara estan en marxa. 

En el cas dels Mossos d'Esquadra, se sap que han detingut quatre persones: tres al Poal, dos homes i una dona -entre ells el possible cap de la banda- i una persona més a Alcoletge, que és el propietari d'una botiga de llavors de marihuana.

S'han fet vint escorcolls de manera simultània a diverses poblacions. En l'escorcoll al Poal, els Mossos han decomissat diverses caixes amb centenars de ganivets i matxets de grans dimensions. També s'han endut una bossa d'escombraries gran plena de marihuana. En aquesta població del Pla d'Urgell, l'escorcoll ha durat més de 6 hores i hi ha intervingut la unitat canina.

També hi ha hagut escorcolls a poblacions com Bellvís, Alcoletge, Vilanova de Bellpuig i Linyola.

L'operació, anomenada "Maduixot", va començar fa poc més d'un any i, segons les primeres informacions, la marihuana s'estaria cultivant a Lleida i es vendria a França.

L'operació està sota secret de sumari i la coordina la divisió criminal dels Mossos conjuntament amb la Guàrdia Civil.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut