Catalunya-Xina

Més de 58.000 entrades venudes per veure el Catalunya-Xina

Aquest dissabte és la cita. Com cada Nadal des de fa uns anys, la selecció catalana de futbol torna a l'activitat, aquest cop contra la Xina. El Camp Nou tindrà un gran aspecte, perquè, ara com ara, ja s'han venut més de 58.000 entrades per veure el Catalunya-Xina. La venda de localitats a través de Servicaixa continua a bon ritme mentre la selecció xinesa espera el moment de trepitjar l'herba del Camp Nou per fer l'entrenament previ al partit. De moment, estan a les ordres del segon entrenador, perquè el primer, Arie Haan, encara no ha arribat.

Els jugadors de la selecció catalana de futbol s'han entrenat al Camp Nou per preparar el partit de demà contra la Xina. Aquest ha estat l'únic entrenament previ que faran els només vint jugadors convocats, per les baixes de Puyol i Tamudo. El seleccionador Àngel Alonso ha definit l'equip asiàtic com un conjunt molt fort físicament, ràpid i disciplinat, però amb moltes mancances tàctiques. AL PALAU BLAUGRANA, L'ELIT DE L'HOQUEI MUNDIAL EN EL CATALUNYA-PORTUGAL El millor partit amistós d'àmbit internacional, amb el permís de l'Argentina, és el que es veurà demà al Palau Blaugrana. Les seleccions catalana i portuguesa tenen en les seves files el bo i millor dels jugadors d'hoquei sobre patins. Jordi Camps s'ha entrenat aquesta setmana amb els jugadors i ha destacat la il·lusió i la motivació per defensar la samarreta de la selecció catalana, en un partit que podria ser ben bé la final d'un mundial. A dos quarts de set, Portugal i Catalunya començaran a disputar aquest amistós, que serà el preludi del que jugaran en futbol, al Camp Nou, les seleccions xinesa i catalana. ANDALUSIA GUANYA XILE I EL COMBINAT DEL PAÍS VALENCIÀ PERD AMB IUGOSLÀVIA La selecció andalusa ha guanyat la xilena per 3 a 1, en un partit bastant avorrit. Els gols no han arribat fins al minut 62, en què Jesuli ha avançat Andalusia. Raúl Molina i Manu han fet els altres dos gols de la selecció autonòmica, i Quinteros ha marcat el de l'honor de Xile. El partit ha servit d'homenatge a l'àrbitre Antonio Jesús López Nieto i de comiat al madridista Fernando Hierro, que no jugarà més amb la selecció. La selecció del País Valencià ha perdut amb Iugoslàvia el seu segon partit oficial; el primer el va guanyar contra Lituània. Pedja Mijatovic, que ha estat xiulat en el seu camp quan jugava amb el València, Mestalla, ha marcat el primer gol. Vicente Moreno, del Xerez, ha empatat, però Ljuboja ha batut Palop en la segona part.