L'Hospitalet de l'Infant

Més de 300 persones protesten davant la central nuclear Vandellòs II

Reclamen la continuïtat de la planta de Santa María de Garoña, a Burgos, el tancament de la qual el podria decidir el govern espanyol en un termini d'uns 15 dies. Creuen que si acaba tancant portes, podria afectar el futur de la resta de centrals, entre les quals hi ha les tres plantes tarragonines on treballen 1.400 persones. Les protestes continuaran dijous, en aquest cas, davant la central nuclear d'Ascó.

Actualitzat
Els treballadors de la central nuclear Vandellòs II han reclamat aquest dilluns que no es tanqui la planta de Santa María de Garoña. D'aquesta manera, han donat suport als seus companys de la planta castellana. Creuen que el tancament es deu a motius polítics i no pas tècnics o econòmics, i assenyalen que el seu tancament suposaria la destrucció de 600 llocs de treball directes i més d'un miler d'indirectes.

En la concentració d'aquest dilluns, convocada per la UGT, també s'ha recordat que el Consell de Seguretat Nuclear s'ha pronunciat a favor de l'allargament de vida de la planta 10 anys més i s'ha criticat que ara amb la crisi es vulguin destruir més llocs de treball.

Més protestes

Les protestes continuaran aquesta mateixa setmana, en concret dijous, a la central nuclear d'Ascó.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut