Entrevistada a "Preguntes freqüents"

Marta Rovira: "No estem preparats per tornar-ho a fer"

La secretària general d'ERC diu que cal aixecar-se de la taula de negociació si no en surt una solució basada en l'amnistia i l'autodeterminació

RedaccióActualitzat

Marta Rovira, secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya, considera que l'independentisme, ara per ara, no està en condicions de repetir un desafiament a l'Estat com el que es va fer a la tardor del 2017.

En una entrevista al programa "Preguntes freqüents" de TV3, ha dit que "no estem preparats per tornar-ho a fer, en aquest moment", i ha afegit que de vegades veu "molt de complex" per admetre-ho públicament.

Rovira, d'altra banda, ha defensat la necessitat de "ser" en la negociació dels Pressupostos Generals de l'Estat, "intentant treure el millor per a Catalunya".

De tota manera, però, vincula el suport als pressupostos amb avenços en la taula de diàleg, que Rovira anomena "taula de negociació".

I adverteix:

"Si de la mesa de negociació no en surt una solució al conflicte polític basada en el referèndum i en la fi de la repressió, en l'amnistia i en l'exercici de l'autodeterminació, ens aixecarem de la mesa de negociació."


Rovira, que diu que de moment no té intenció de sortir de Suïssa per no arriscar-se a ser detinguda.

I coincideix amb Carles Puigdemont que "els exiliats no estem fora esperant un indult".

ARXIVAT A:
ERCMarta RoviraProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut