Ral·li Dakar

Marc Coma vol celebrar al màxim el seu quart triomf al Dakar

Marc Coma, el flamant guanyador del Dakar 2014 de la categoria de motos, ja és a casa després de guanyar el seu quart Dakar. El pilot català, que ha estat rebut amb molta expectació, ha reconegut que "la pressió del Dakar no va poder acabar amb ell, però que no va ser fàcil".

Actualitzat

Marc Coma, el flamant guanyador del Dakar 2014 de la categoria de motos, ja és a casa després de guanyar el seu quart Dakar. El pilot català, que ha estat rebut amb molta expectació, ha reconegut que "la pressió del Dakar no va poder acabar amb ell, però que no va ser fàcil". Marc ha arribat aquest dimarts a l'aeroport de Barcelona juntament amb Jordi Viladoms, el segon classificat. El pilot de KTM, visiblement emocionat, ha estat rodejat pels seus amics, familiars i seguidors, juntament amb pancartes com la de "Marc, ets un crac".

"He fet una mica la reflexió que potser no he disfrutat suficientment les victòries en els anteriors Dakars i m'he promès a mi mateix que si el guanyava en la categoria de motos el celebraria al màxim. Jo el que no vull és començar a parlar de l'any que ve, ja que sembla que estàs oblidant l'actual", ha comentat Coma.

El pilot català ja és un mite del Dakar amb quatre títols. El d'aquest any l'ha aconseguit tot i patir molt per una forta grip que va ser un enemic afegit a la duresa del ral·li, després de no haver pogut competir en tot el 2013. Això sí, el fet de cometre molt pocs errors i les ganes de lluitar pel títol han fet que Coma acabés guanyant aquesta difícil edició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut