Marató de sèries per Nadal: les estrenes més destacades

"Joc de trons" mostra un tastet de la vuitena i darrera temporada, que s'estrena a l'abril

RedaccióActualitzat

Noves sèries i noves temporades per a aquest Nadal. Destaquen les segones temporades de "Counterpart" i la millor comèdia reconeguda pels Emmy i els Globus d'Or, "The Marvelous Mrs. Maisel".

L'adaptació televisiva d'"El perfum", la minisèrie sobre la tragèdia de "Waco" o la primera sèrie espanyola d'Amazon, "Pequeñas coincidencias", s'estrenen aquest mes, en què també s'acomiadarà la primera temporada de "Si no t'hagués conegut".

La que té més bones crítiques, la segona temporada de la reconeguda "The Marvelous Mrs. Maisel", torna amb noves aventures d'aquesta mestressa de casa de mitjans dels cinquanta reconvertida en monologuista i interpretada per l'ex de "House of Cards" Rachel Brosnahan.

 

L'oscaritzat J.K. Simmons també torna aquest desembre amb la continuació de "Counterpart", un còctel d'espionatge i ciència-ficció amb viatges entre dues dimensions ambientat en un Berlín de guerra freda.

 

I d'Alemanya ve l'adaptació televisiva de la novel·la "El perfum", de Patrick Süskind. Dotze anys després de la pel·lícula, ara la història de l'assassí en sèrie obsessionat amb les olors salta de la França del segle XVIII al nostre present.

 

També salta a la televisió la massacre de Waco, a Texas, fa 25 anys. Després de l'èxit de sèries sobre sectes com "Wild Wild Country", ara aquests sis capítols es fixen en els anomenats "davidians", i posen en dubte la versió oficial i l'assalt de les forces estatals que va deixar setanta morts.

 

Els amants del terror i els que odiïn les festes tenen aquest mes una sèrie de capçalera, "Into the Dark", que promet molts ensurts a través de capítols independents entre si i que expliquen històries aterridores en dies assenyalats. El tercer capítol, per cert, ambientat al Nadal, l'ha dirigit Nacho Vigalondo.

 

I encara més accent espanyol, però amb un to ben diferent, perquè Amazon estrena la que és la seva primera sèrie espanyola. Es diu "Pequeñas coincidencias", una comèdia romàntica en què Javier Veiga i Marta Hazas es fiquen a la pell d'una parella de desconeguts que tenen en comú el desig de tenir un fill.

 

I aquí, a TV3, el desembre ens revelarà el final de la primera temporada de "Si no t'hagués conegut", que deixarà el testimoni, al gener, al retorn de "Benvinguts a la família".

 

Tastet de "Joc de trons"

Segurament, l'estrena més esperada de cara al 2019 és la vuitena i última temporada de "Joc de trons", que aquest divendres va fer públic un tastet i mostra com, finalment, l'hivern arriba a la terra dels Stark i de Daenerys Targaryen.

 

El foc i el gel es troben en el que ha de ser la batalla final entre els Caminants Blancs i l'Exèrcit dels Vius, que haurà d'unir les diferents cases que lluiten per Tron de Ferro.

La nova temporada està prevista per a l'abril de l'any que ve.

ARXIVAT A:
NadalTelevisió
Anar al contingut