Manuel Valls es queda sense lloc al Parlament francès a la primera volta
Valls en una imatge d'arxiu (ACN / Mariona Puig)

Manuel Valls es prepara per a la cursa a la Generalitat

Sara RieraActualitzat

Manuel Valls es prepara per a la cursa a la Generalitat. Segons ha sabut Catalunya Ràdio, el seu partit, Barcelona pel Canvi, està agafant múscul i en aquests últims dos mesos ha aconseguit obrir una dotzena d'agrupacions territorials.

L'exprimer ministre francès està molt pendent ara de com es reordena l'espai constitucionalista per acabar de decidir la fórmula amb què es presentarà, si finalment fa el pas.

Valls va començar a Barcelona, on és regidor, i ara el seu partit té implantació al Baix Llobregat, al Maresme, al Garraf, al Vallès i a tota l'àrea de Tarragona, la qual cosa equival a més de 600 simpatitzants.

Flanquejat per l'altra regidora, Eva Parera, i el secretari d'Organització Fernando Carrera, Valls espera que tothom es posi a lloc per veure quin pot ser el seu.

Carrera ha deixat clar a aquesta casa que no es resignarà a un paper residual i farà valer la seva trajectòria política:

"Nosaltres no prendrem mai una decisió basada simplement en el fet de presentar-nos per presentar-nos a cap elecció. Ara mateix Manuel Valls està pensant com pot ser útil al constitucionalisme: ell com a referent del constitucionalisme, perquè ho és --ja no només a nivell de mitjans sinó a nivell de trajectòria-- a veure quin és el paper que ha de jugar ell i quin és el paper que ha de jugar el seu partit en tota aquesta història, és a dir, nosaltres."

 

El gran objectiu de Valls i el seu equip és fer trontollar la majoria independentista al Parlament. Recordem que a l'Ajuntament de Barcelona els seus vots van ser decisius per prendre el govern a Ernest Maragall i donar-l'hi a Ada Colau.

ARXIVAT A:
EleccionsManuel Valls
Anar al contingut