Un diputat mexicà contempla un suposat extraterrestre al Congrés d'aquest país (EFE)

Mans de tres dits i un cap allargat: dos suposats àliens arriben fins al Congrés mexicà

Un controvertit expert en alienígenes ha presentat a la cambra mexicana dos suposats cossos "no humans" per demanar que es reconegui la seva existència al país

RedaccióActualitzat

Hi ha elements externs que a vegades irrompen en un Congrés i acaparen tot el protagonisme. Al de Mèxic, des d'ara, tenen dos suposats extraterrestres.

Dos cossos molt més petits que un d'humà, mans de tres dits i un cap desproporcionadament allargat: la imatge arquetípica del que la cultura popular concep com a aliens, aquest cop, entre diputats.

S'han exposat en caixes de vidre i s'han presentat davant l'hemicicle mexicà com a éssers "no humans". L'objectiu: demanar que es reconegui la vida alienígena.

Un dels suposats extraterrestres que s'ha exhibit al Congrés mexicà (Reuters)

Al Congrés els hi ha dut el controvertit ufòleg i comunicador Jaime Maussan, com a part de la primera audiència pública per a la possible legislació de fenòmens aeris anòmals no identificats, més coneguts com a ovnis, en aquest país.

Els ha presentat amb tots els honors, afirmant que van ser localitzats a Cusco, al Perú, i tenen més de 1.000 anys, però la font que ha citat per reafirmar l'autenticitat de les seves dades, la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, se n'ha desmarcat.

En un comunicat a la xarxa social X, la institució ha explicat que va estudiar a petició d'un client una mostra mitjançant anàlisi de carboni 14, però que únicament va poder datar que el que els va enviar tenia uns mil anys d'antiguitat, no pas que fos d'origen alienígena:

El cert és que l'acte ha generat suspicàcies per la manca d'evidència científica sobre l'existència d'extraterrestres. Les investigacions que Maussan assegura que ha fet no tenen mètode avalat, no s'han publicat en cap mitjà de referència, com Nature o Science, ni han rebut atenció de cap institució acadèmica d'alt nivell.

Així i tot, pel divulgador hi ha proves suficients per demostrar que existeix vida extraterrestre i això planteja escenaris que semblen de ciència-ficció: 

"Si ens atrevim a acceptar que ens visiten intel·ligències no humanes que venen a la Terra des de les profunditats de l'univers, fins i tot podríem viatjar a altres universos".

A continuació, un recull d'imatges dels suposats extraterrestres exhibits al Congrés de Mèxic:

Un dels cossos presentats com a extraterrestres al Congrés de Méxic (Reuters)
Les restes que s'han mostrat encaixen amb la típica imatge d'ovni (Reuters)
Els suposats àliens s'han exposat en caixes de vidre (Reuters)
L'ufòleg Jaime Maussan, a l'esquerra, presentant els dos cossos (Reuters)
Trets cranials d'un dels suposats alienígenes (Reuters)
Detall d'una mà de tres dits (Reuters)
Els suposats extraterrestres tindrien més de 1.000 anys (Reuters)
Al Congrés mexicà s'ha demanat que es reconegui la vida alienígena (Reuters)

OVNIS a l'altra banda de la frontera

Recentment, als Estats Units, tres militars retirats van assegurar davant del Congrés que les autoritats d'aquest país fa dècades que tenen informació sobre ovnis i que l'amaguen a la ciutadania.

Un d'ells fins i tot va dir que el govern nord-americà guarda naus d'origen extraterrestre i restes "no humanes" dels seus ocupants.

Per això un subcomitè de la Cambra de Representants dels Estats Units encarregat d'investigar els objectes voladors no identificats, els ovnis ha demanat al govern que informi de les dades que té sobre objectes voladors no identificats.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMèxic
Anar al contingut