L'UB Barça guanya el Cadí la Seu (73-84) i continua invicte

L'UB Barça continua imbatut aquesta temporada. En el derbi català s'ha imposat al Cadí la Seu per 73 a 84. El partit ha estat molt intens i l'agressivitat i el bon bàsquet de les jugadores de Pere Martínez, amb ganes de revenja des de la final de la Lliga catalana, han fet que s'arribés al descans amb molta igualtat (45-47). Carme Lluveras ha canviat molt de jugadores, cansades després del partit de Lliga europea contra l'Ekaterinburg, i no ha estat fins al final del tercer quart quan l'Uni se n'ha anat en el marcador.

La millor jugadora del partit ha estat Sílvia Morales, del Cadí, que ha fet 26 punts. Per l'UB Barça ha destacat Tracy Reid, que feia 27 anys, amb 21 punts i uns excel·lents percentatges de llançament. La nota negativa del matx ha estat el cop al genoll d'Andrea Congreaves, que podria fer-li perdre el pròxim partit europeu. Les de Lluveras continuen al capdavant de la taula, amb quatre victòries, mentre que el Cadí la Seu encara no coneix la victòria després de quatre jornades de competició.